Kristina Pärtelpoeg, Anu Saagim ja Brigitte Susanne Hunt.

Foto: Pressimaterjal
Inimesed
20. august 2022, 00:46

REPORTAAŽ | „Pahade tüdrukute“ vestlusõhtul võetakse pihtide vahele nii mitmedki kuulsad härrad. Saagim: võtke seda kui tasuta reklaami, olge munadega ja ärge põdege!

„Pahade tüdrukute“ vestlusõhtu pakub vaatajatele kõmu ja klatši, millele lisavad vürtsi kolme naise isiklikud kogemused. Loomulikult võetakse pihtide vahele trobikond eesti staare, kes esmapilgul tunduvad kui ontlikud suhte- või perekonnainimesed, kuid pole tegelikult truudusega just eriti hiilanud. „Muidugi on jõudnud klatš ka „peategelaste“ endi kõrvu, aga so what (mis siis – ingl. k)? Meid ei koti!“ räägib Anu Saagim pärast sõud, et ei näe probleemi, miks ei või naised mehi pisut nahutada nagu seda teevad näiteks mehepoegadest stand-up koomikud kuulsustest õrnema soo esindajatega.

Neljapäeva õhtul, mõni minut pärast seitset sisenevad Butterfly Lounge'i „Live fast, die young“ laulu saatel kolm nägusat naist – Anu Saagim, kes pikemat tutvustust ei vaja, bravuuritar ja tulevane “Vallaline kaunitar“ Brigitte Susanne Hunt ning raadiohääl Kristina Pärtelpoeg. Seltskonnatähtede sõul on võimalus heita pilk naiste sisemaailma, kuulda uskumatuid suhtelugusid, draamat ja seksiseiklusi. Kohati saada ka teada, milliste kogemuste läbi on neist saanud just need inimesed, kes nad täna on.

Edasi lugemiseks: