USA metal bänd Slipknot Saku Suurhallis.Foto: Stanislav Moshkov
Galeriid
12. august 2022, 14:29

GALERII | „Kust kuradi kohast te, kaunid emakoinijad, tulite?“ Slipknoti vaatemänguline kontsert oli iga fänni unistus (1)

Neljapäeval täitub paljude eestlaste unistus. See oleks pidanud juhtuma juba eelmisel aastal, kuid lükkus teate-küll-mille tõttu edasi. Kui näiteks Rammstein on Eestis käinud juba nii palju, et lugemine läheb sassi, siis mingil veidral põhjusel ei olnud enne 11. augustit Ameerika metal-bänd Slipknot oma jalga veel Maarjamaa pinnale tõstnud. Tõsi, ma veidi valetan – 2018. aastal esines Eestis Stone Sour, mille solist Corey Taylor ning kitarrist Jim Root tegutsevad ka Slipknotis. Aga enamikule bändist on see siiski esimene kord.

Neljapäeva õhtupoolikul on Saku suurhalli esine täis justkui sipelgaid – kiire pilk ei suuda tuvastada ühtegi hingelist (peale punastes särkides olevate turvameeste), kes kannaks midagi muud kui musta värvi riideid.

Suurhalli ette on parasjagu jõudnud ka lõbustuspark. Justkui soojenduseks sellele tsirkusele, mis mõne tunni pärast Slipknoti kontserdil toimuma hakkab.

Edasi lugemiseks: