Foto: @manszelmerlöw/Instagram
Inimesed
11. august 2022, 10:08

Rootsi Eurovisioni-võitja naine sünnitas mitme kaotuse järel tubli ja terve beebi

Rootsi Eurovisioni-võitja Måns Zelmerlöw särab rõõmust: pärast mitut järjestikust nurisünnitust tõi tema abikaasa Ciara ilmale terve ja tubli beebi.

Kuulus paar on abielus olnud neli aastat. 2018 sündis neile esikpoeg Albert. Varem Ciara Jansoni nime kandnud inglise näitlejannal („Hollyoaks“) on varasemast kooselust kaheksa-aastane poeg Archie.

Måns ja Ciara pole salanud, et neil on seljataga mitu järjestikust nurisünnitust. „See oli meie jaoks väga traumeeriv aeg ja me mõtleme nende inglibeebide peale iga päev,“ ütles briti näitlejanna intervjuus väljaandele Mama. Mõistagi muretses ta uue raseduse pärast väga. „Püüan elada päevhaaval ja olla uhke selle üle, mis meil praegu on.“

Tänavu aprillis selgus, et Ciara on jälle beebiootel. Õnneks laabus kõik ja sel nädalal andis abielupaar teada, et nende pere sai lõpuks täiendust. Ciara tõi ilmale kolmanada poja.

„Oleme sind nii kaua oodanud, sa väga eriline rõõmurullike. Tere tulemast meie gängi, pisipoiss!“ kirjutas Ciara ja tänas südamest Lundi haigla personali. „Te olete täielik dream team.“ Laps kannab uhket nime Ossian Matteus Zelmerlöw.

„Siia jõudmine on olnud keeruline teekond ja oleme NII õnnelikud, et näeme viimaks oma sumomaadlejast poega!“ kirjutas laulja, tänas haiglapersonali ja tunnustas oma naist. „Ciara, sa oled legend! Aitäh, et tegid minust maailma kõige õnnelikuma mehe ja isa!“