Hanna Sandra tõi Taimaal toimunud missivõistluselt koju kaks väärikat tiitlit.

Foto: Erakogu
Inimesed
15. august 2022, 10:22

KARMI KRIITIKA KIUSTE! Nooruke Hanna-Sandra säras rahvusvahelisel missivõistlusel: „Sain enda tunnetega päris hästi hakkama.“

Möödunud nädal oli 16aastase missi Sandra Kulderknupi (artistinimega Hanna-Sandra) justkui tõeline emotsioonide virr-varr. Samal ajal, mil hakkaja neiu esindas Eestit Taimaal toimunud missivõistlusel, pidi ta hakkama saama ka ootamatult enda pihta lennutatud kriitikaga, kui saates „Suvereporter“ tema lauluoskuste üle hammast teritati. „Minu fookus oli jagatud, kuigi see pidanuks olema ainult selle võistluse peal,“ kommenteerib Hanna-Sandra. Pingelisest perioodist hoolimata saabus neiu missivõistlustelt koju kahe väärika tiitliga.

Augusti esimesel nädalal Taimaal toimunud Teen Star Internationali võistlus on Hanna-Sandra sõnul oma olemuselt täiesti tüüpiline misside mõõduvõtt – vaid selle erisusega, et võistlustules on alaealised. Ehkki teismeliste missivõistluse ajakava pole niivõrd tihe kui täiskasvanutel, täitsid eksootilisel maal veedetud päevi erinevad võistlusvoorud, fotosessioonid, ekskursioonid ja erinevad üritused. Lisaks tuli ka oma väljanägemise eest igal sammul esmaklassilist hoolt kanda. 

Edasi lugemiseks:

Osta üks artikkel

Ühe artikli lugemisõigus
3.99