Kui strippar Justin 2020. aasta detsembrikuus Tallinnas lennukist maha astus, sai temast koheselt Eesti tuntuim austraallane. Kuigi tegemist oli esimese korraga, mil tema ja blogija Triinu Liis omavahel kohtusid, olid arvukad maarjamaalased nende sotsiaalmeedias esiplaanil olnud armastusele juba pikalt kaasa elanud. Kahjuks kulus pisut vähem kui aasta, et muinasjutust saaks õuduslugu.

Foto: Stanislav Moshkov
Inimesed
11. august 2022, 09:19

Täiendatud! Algselt avaldatud 10.08 kl 16.12.

Justin McNairni pihtimus: Triinu Liisiga abiellumine polnud üks mu targematest ideedest (9)

Kolmapäeval kohtusid üle pikkade kuude suunamudijad Triinu Liis McNairn ja tema peatne eksabikaasa Justin McNairn. Seda küll virtuaalselt kohtusaalis, kuid mõlemale tekitas see olukord siiski närvikõdi. Kohtuistungil interneti vahendusel osalenud Justin tunnistab Õhtulehele: „Olin enne istungit väga närvis ja ei teadnud, mida oodata.“ Miks nii?

Süüdistuste kohaselt lähisuhtevägivalda kasutanud Justin tõmbus lahutuspäeva hommikul emotsionaalseks ja rääkis läikivate silmadega Instagrami lugudes, et toimunu on olnud tema jaoks väga raske. Mõned tunnid hiljem poosetas ta juba jõusaalis peegli ees ja teatas, et tal on jalapäev. Istungi alguseks oli ta aga trenniriided pintsaku ja triiksärgi vastu vahetanud ning istus viisakalt arvuti taga. Enne seda tegi peenes ülikonnas ja pruunides lakk-kingades mees muidugi ka Instagrami tarbeks edeva videoklipi, milles end peegli ees nutitelefoniga filmis.

Kuigi Instagrami lood räägivad muus keeles, siis Justini enda sõnul oli ta enne kohtuistungit ikkagi ärevil. Mida õppis Justin abielust Triinu Liisiga?

Edasi lugemiseks: