VABA JA ÕNNELIK: „Olen nii tänulik kõige selle hea eest, mis mu elus on. Püüan nüüd pea püsti edasi minna.“

Foto: Erakogu
Inimesed
10. august 2022, 14:34

EKSKLUSIIVINTERVJUU | Triinu Liis McNairn: saan nüüd aru, kuidas Justin mind hävitas. Tema perekonnanime jätan siiski alles (1)

Blogija ja suunamudija Triinu Liis McNairn räägib oma esimeses avalikus intervjuus, kui raskelt ta abikaasa Justini tekitatud vaimse vägivalla tagajärgi üle elas ning kuidas ta on suutnud lõpuks sellest kõigest välja tulla. „Nüüd saan ka ise aru, et Justin hävitas mind, aga see teadmine ei tulnud koheselt,” sõnab taas enesekindluse saavutanud naine. Triinu Liis on tagasi saanud oma endise elu, sõbrad ja välimuse, mille kõik pidi ta ohverdama keerulisele suhtele. „Ma ei vihka teda, aga ma ka ei austa teda. Justinil pole minu elus enam kohta ja ma ei soovi tema tegemiste kohta midagi teada.“

Suure stressi tõttu alopeetsiasse haigestunud Triinu Liis kaotas eelmise aasta lõpus peaaegu kõik juuksed ning lasi endale siilisoengu teha. Ta oli ebanormaalselt kõhn ja ei suutnud magada. Ta kapseldus kuudeks oma koju ja püüdis end mustast august välja tõmmata, et kuidagigi tagasi ree peale saada. Ikka oma poja pärast, kes ema vajab. „Nüüd näeb mu poeg palju õnnelikumat ja tervemat ema. Ma olen uhke, et olen selle valusa, aga ka ilusa tervenemise protsessi finišisse jõudmas. Tunnen end väga palju paremini kui veel aprillis. Sellest kõigest välja tulemine on võtnud väga palju aega, aga ma ikkagi võtsin selle aja ning toimetasin tasa ja targu,” räägib Triinu rahulikul ja enesekindlal toonil. Ka eksmees Justini nime suhu võtmine ei tekita Triinus enam erilisi emotsioone. Varasemalt ajas aga kõik temaga seonduv nutma või vihale.

Triinu Liis, kas sa ikka veel armastad Justinit?

Edasi lugemiseks: