Hip-hop festival 2021

Foto: Stanislav Moshkov
Üritused
9. august 2022, 09:18

Hip-hop festivalil näeb suurt portsu kohalikke räpiprintse, naaseb ka kroonprints nublu (1)

12. ja 13. augustil Elvas toimuva hip-hop festivali tänavune programm on paigas. Publiku ette jõuavad nii tulevikutähed kui ka kohalik raudvara. Lõpuks on räpipeol tagasi ka nublu!

Festivali korraldaja Genka loodab vaid parimat. „Sel aastal ootame kindlasti rohkem inimesi festivalile kui kunagi varem. Põhjuseks see, et kaks viimast aastat oleme festivali teinud piirangute all ja piletimüük näitab, et inimesed janunevad EHHF-i järgi,“ lausub ta.. „Kutsun üles ka kõiki algajaid oma demosid saatma meile – neist viis saavad võimaluse esineda EHHF-il Open Mici raames.“

Hip-hop festival toimub juba sel nädalavahetusel ja juba 16. korda. Oma osalemist on lisaks nublule kinnitanud 5MIINUST, A-Rühm, Arop, Genka, reket, pluuto, Põhjamaade Hirm, KiROT, villemdrillem, Bad Art, Clicherik & Mäx, Maxtract & Ajataju, Kriipsu-Uku, margiiela, HELEZA, SVNDRA, kaw, Azma, Leis ja Prodigyboys, Lil Till, Utoopia, DEW8, Küberünnak ja Karmo, Väike PD, NKN, Töökoda, Põhjakiht & Epp Kõiv ning Rikošett.

Lisaks muusikale on programmis oma kindlal kohal ka tänavakoss, graffitijam, tantsuvõistlus, Open Mic ja Comedy Estonia. Ajendatult maailmas toimuvast on sel aastal EHHFil toimumas ka uus ja põnev PELTAREIV.