Foto: Rasmus Kooskora
Sisuturundus
23. august 2022, 09:50

Magnet Lounge rõõmustab maitsvate kokteilide ja Tallinna parima vesipiibuga!

Tallinna kesklinna vahetus läheduses asuv Magnet Lounge sobib ideaalselt nii kiireks lõuna- või õhtusöögiks kui ka mõnusalt pikaks kokteiliõhtuks sõpradega.

Esimene oluline pluss ongi Magnet Lounge’i asukoht väikese jalutuskäigu kaugusel linna tsentrist. Kui ühelt poolt asub see suurema tuiksoone läheduses, siis teisalt on Poordi tänav mõõdukalt privaatne ja rahulik. Ilusa ilmaga on ideaalne istuda välialal – nautida saab melu, kuid samal ajal kogu saginast veidi eemal olla.

Magnet Lounge’i sisse astudes tõmbab esmalt tähelepanu skandinaavialik valgusküllane interjöör. Oma särtsu annavad nii stiilsed laudade kohal rippuvad valgustid, sinised tugitoolid kui ka maitsekad maalid seintel. Ja siin on ruumi! Lauad on üksteisest piisavas kauguses, mistõttu ei ole ohtu, et kõrvallaua seltskonna jutusagin hakkab häirima.

Foto: Rasmus Kooskora

Ega väga pikalt ei saagi interjööri imetleda, sest juba haaravad tähelepanu leti taga seisvad teenindajad, kes tervitavad rõõmsalt. Muuseas, isegi Magnet Lounge’i perenaine Ursula toimetab ringi ja pakub külalistele head-paremat.

Loomulikult on teenindus lauast, kuid kes soovib, saab menüüga juba leti taga tutvuda. Eriti äge on just kokteilimenüü, kus on ligi 20 erinevat jooki. Nii et valikut on! Menüüst leiab nii tuttavaid tegijaid nagu Aperol Spritz ja Moscow Mule, aga ka täiesti teistsuguseid põnevaid jooke. Näiteks Roosa Colada on natuke nagu Piña Colada, kuid lisatud on ka vaarikapüreed… Või siis Tikri Spritz, mis on justkui Aperol Spritz, aga Aperoli asemel on Nudisti Princessa liköör. Teenindaja aitab leida just külalise jaoks sobiva maitse ning erilised maitseelamused on garanteeritud!

Aga mis on siis ikkagi see kõige suurem hitt kokteilimenüüs? Sõbralik töötaja teatab hetkegi mõtlemata: „Grand Passion – see on mõnusalt külm ja suvine.“

Just selle kokteili ma alustuseks võtangi. Kuna mind hoiatatakse, et passion on mõnevõrra hapukas, siis palun natuke magusama versiooni teha. No viib ikka keele alla küll!

Kuigi Magneti menüüs on palju mitmekülgseid roogasid, siis meie lauale maanduvad snäkid – parimateks on käsitöö kananagitsad ja lai juustuvalik. Kiiduväärt on see, et toitude valmistamisel kasutatakse just värsket toorainet.

Aga tulime Magnet Lounge’i tegelikult paljuski hoopis vesipiibu pärast – nimelt olen kuulnud, et just siit saab Tallinna parimat vesipiipu. Meie laudkond võtab esialgu melon-virsik-piparmünt combo ning ega pettuma ei pea küll! Piip tuleb ülihästi läbi ja seda jagub meie seltskonnale tükiks ajaks.

Järgmise ringi puhul lubame piibumeistril ise mingi combo kokku panna ning see on vist isegi parem kui eelmine. Ainus, mida piibus tunnen, on arbuus, aga maitsed sulavad tõesti harmooniliselt kokku. Kui nüüd mõtlete, et nii hea piip peab olema ka kallis, siis vastupidi: ma pole Tallinna keskmes mõnda aega sedavõrd soodsa hinnaga (18 eurot) vesipiipu saanud. Nii et popsutagem naudinguga…

Foto: Rauno Liivand

Ja mis võiks panna punkti mõnusale õhtule Magnet Lounge’is? Väike jalutuskäik sealsamas promenaadil, kui suvine õhk nahka paitab… oli see vast meeleolukas istumine!

Magnet Lounge asub Tallinnas aadressil Poordi 3. Tutvu ka kodulehega SIIN ja Facebooki lehega SIIN!