Deana Noop maailmakuulsal Tomorrowland festivalil pidutsemas.

Foto: Erakogu
Inimesed
5. august 2022, 14:18

PIDU NAGU HOMSET POLEKSKI! Sisulooja Deana Noop möllas sõpradega maailmakuulsal Tomorrowlandi festivalil: „Ilutulestikud olid suuremad kui terve Eesti aastavahetus kokku.“

„Eestis ilma trügimise ja sõimuta ei suudeta midagi teha. Tomorrowlandil oli kuus korda rohkem rahvast kui ühelgi teisel Eesti festivalil varem olnud, samas olid kõik nii viisakad ja toredad,“ muljetab suunamudija Ada Nelke, kes sai hiljaaegu võimaluse Belgias toimuvat muusikafestivali omal nahal kogeda ja nautida. Seda aga täiesti tasuta!

Meeliülendavast festivalikogemusest on ekstaasis ka sisulooja Deana Noop. „Ilutulestikud, mis on suuremad kui terve Eesti aastavahetus kokku. Laserid, tuli, vesi, suitsukahurid, mullid, konfetid ja ma ei tea mis kõik veel – sellistes kogustes, nagu ma pole kunagi varem näinud. Igal sekundil toimus midagi. Rahvas oli sõust täiesti ekstaasis,“ jääb tal kogetu kirjeldamisest sõnu väheks.

Belgias – Antwerpeni ja Brüsseli asuvas Boomi linnakeses – tuhandeid muusikasõpru hullutav Tomorrowland festival on maailma üks suurimaid muusikafestivale. Juulikuu kolmel nädalavahetusel peetud peost said osa ka mitmed Eesti suunamudijad.

Mida nad Euroopa ühest suurimast festivalist arvavad?

Edasi lugemiseks: