NAERATAV JUUBILAR: „Teedu naer on nakkav. Aga selleks, et see naer nii lõbusalt saaks kõlada, teeb Teet ka tohutult tööd,“ teavad Teet Margna sõbrad.

Foto: TV3
Inimesed
7. august 2022, 10:09

TEET MARGNA 50: „Ta on maksimalist. Väga tuline ja kirglik!“ (5)

„Teet pole mingi illikuku paipoiss, ta on valmis tormama ka kõikvõimalikesse seiklustesse, endal saatanlik muie suunurgas,“ räägib rännu-, äri- ja kirjamees Tiit Pruuli, iseloomustades peatset juubilari Teet Margnat. Tuntud teleajakirjanik ja -produtsent tähistab 7. augustil oma 50. sünnipäeva.

Tiit jutustab: „Jah, Teedu naer on nakkav. Aga selleks, et see naer nii lõbusalt saaks kõlada, teeb Teet ka tohutult tööd. Ma olen „Kahe kange“ reisisaadete tegemise juures näinud, kuidas Teet lihvib iga oma repliiki, kontrollib kaamerarakursse ja teeb duubleid. See on pühendunud töö, et tulemuseks oleks kvaliteetne meelelahutus. Teet tunneb oma vaatajat ja oskab talle meeldida.

Teet ei häbene võtta võhivõõral inimesel varrukanurgast kinni ja küsida lihtsalt: „No kuidas elad?“ Sellest banaalsest küsimusest oskab ta edasi arendada vestluse, mis teeks au igale kultuuriantropoloogile. No ja muidugi võib Teeduga nautida ööelu nii Taimaa randades kui Venemaa pärapõrgus. Alati on lõbus.“

Teetu kirjeldavad veel tema suure juubeli puhul head kolleegid ja sõbrad, muu hulgas Katrin Pauts ja Tuuli Roosma. Juubilar ise jääb aga Õhtulehega suheldes tagasihoidlikuks.

Edasi lugemiseks: