Jennifer Lopez ja Ojani Noa 1997. aastal filmi „Selena“ esilinastusel.

Foto: PROUSER FRED/SIPA/Vida Press
Inimesed
1. august 2022, 09:37

J-Lo esimene mees ennustab lauljanna ja Afflecki abielule lõppu (1)

Jennifer Lopezi esimene abikaasa väidab, et latiinotähe abielud on määratud luhtuma. Nii ennustab ta karilejooksu ka J-Lo ja Ben Afflecki abielule.

Ojani Noa (48) oli 15aastane, kui ta täispuhutava paadiga Kuubast USAsse pages. Tulevase superstaari Jennifer Lopeziga (53) tutvudes elatas noormees end Miamis lauljanna Gloria Estefani restoranis kelnerina. Nende abielu kestis vaid aasta. Kireva eraeluga Lopez abiellus hiljuti neljandat korda – sedapuhku näitleja Ben Affleckiga, kellega ta oli 20 aastat varem kihlatud. Kokku on Lopez kihlunud kuus korda.

Noa ütles Daily Mailile, et Jenniferi abiellumine tõi talle meelde vanad mälestused. „Ben on abikaasa number neli. Mina olin abikaasa number üks ja Jennifer ütles mulle, et olen tema eluarmastus. Kui me pulmaööl voodis lebasime, ütles ta, et jääme igaveseks kokku.“

Ojani sõnul unistasid nad laste saamisest, kuid Jenniferi film „Selena“ tegi ta kuulsaks ja naine tahtis keskenduda karjäärile. Nende ebavõrdsus ja lahknevad sihid muutusid üha ilmsemaks.

Eksabikaasa ei usu, et Lopezi liit Affleckiga võiks püsima jääda. „Ma arvan, et Jennifer on inimene, kes abiellub seitse-kaheksa korda. Ma ei näe teda ühe inimese juurde püsima jäämas. „Ojanile tundub, et jumaldab armumistunnet. Ent probleemide tekkides kaotab superstaar mehe vastu huvi.