Foto: AFP/Scanpix
Inimesed
28. juuli 2022, 10:18

Vaimse tervise probleemidega heitlev noor laulja tühistas kogu maailmaturnee (1)

23aastane poptäht Shawn Mendes jättis hiljuti mitu kontserti ära, et keskenduda oma vaimsele tervisele. Nüüd aga kurvastas Kanada laulja oma fänne kogu maailmaturnee ärajätmisega.

Shawn seletas fännidele et jättis viimaste nädalate kontserdid ära, sest selgus: ta pole tuuritamisega kaasnevateks pingeteks veel päris valmis. „Alustasin turneed elevusega, et saan pärast pikka pandeemiaaegset pausi jälle lavale. Kuid tegelikult ei aimanud ma, kui raske on pärast nii pikka eemalviibimist tuuril olla.“

Mendes rääkis nii oma mänedžmendi kui ka mitme meedikuga. „Sai üha selgemaks, et pean võtma endale aja, mida ma pole kunagi võtnud, et end maandada ja tugevamana naasta.“

Ehk on Mendese hingeheitlused seotud ka eraeluga? Mullu novembris teatas Shawn, et on lahku läinud lauljatar Camila Cabellost, kellega teda oli esmakordselt koos nähtud 2019. aastal. 2020. aasta intervjuus tunnistas noormees, et Camila on tema vaimsele tervisele väga hästi mõjunud ja ta maniakaalsest treenimisest terveks ravinud. Oma imago ja keha pärast põdenud Mendes vahel varem vahel vaid kolm tundi, sest ärkas varavalgel, et trenni teha. Ta kartis, et vastasel juhul jääb ta oma fännidest ilma.

„Camila on nii tugev, nii klaar ja oma kehas nii kindel ja nii sõnaosav ja teiste kehakuju suhtes nii empaatiline, et ta on aidanud ka mul oma kehasse uutmoodi suhtuda. See muutis mu elu,“ kinnitas Shawn.