Tony Dow 2012. aastal.

Foto: AP/Scanpix
Inimesed
28. juuli 2022, 09:55

Suri endine lapstäht, kelle surmast oli ekslikult teatatud juba päev varem

Kolmapäeval suri 77 aasta vanuses USA komöödiasarjast „Leave It To Beaver“ tuntud Tony Dow, kelle surmauudist oli juba päev varem ekslikult levitatud.

Endise lapsetähe Facebooki kontol seisab, et Dow' poja Christopheri teatel suri tema isa kolmapäeva hommikul pereliikmetest ümbritsetuna.

„Kuigi tänane päev on väga kurb, leian tröösti ja rahu teadmisest, et isa on nüüd paremas paigas. Ta oli parim isa, keda keegi endale tahta võiks,“ ütles Christopher Dow oma avalduses.

Varasema näitlemiskogemuseta Tony oli 12aastane, kui temast sai Wally Cleaver komöödiasarjas „Leave It To Beaver“. 1957–1963 tehtud seriaalile järgnesid 1980ndail telefilm ja uus sari, Dow osales mõlemas. Ühtlasi oli endine lapstäht tunnustatud skulptor.

Tony ja tema naine paljastasid mais, et mehel on diagnoositud vähk. „Tony on mitmesuguste tüsistuste ja ravikuuride tõttu korduvalt haiglas olnud,“ teatas tema mänedžment juulis.

Sel teisipäeval teatas TMZ.com Dow' pereliikmete avaldusele toetudes endise lapstähe surmast. Toona selgus, et näitleja abikaasa oli surmateate siiski ennatlikult välja saatnud.