Foto: AP/Scanpix
Inimesed
26. juuli 2022, 10:46

Kaheksanda lapse saanud Nick Cannon pani pojale ekstravagantse nime (1)

Mariah Carey telekuulsusest eksmees Nick Cannon (41) on nüüd kaheksa lapse isa, kuid hiljutises intervjuus andis Nick mõista, et beebisid võib juba sel aastal lisagi tulla.

Arvukate baby-mama'de poolest tuntud Cannoni järjekordne partner Bre Tiesi teatas, et tõi 28. juunil ilmale poja, kes sai nimeks Legendary ehk Legendaarne. „Ma sain sellega hakkama. Loomulik ravimiteta kodusünnitus,“ kirjutas kaunitar sotsiaalmeedias ja lisas, et ka Nick jõudis sünnitusele. „Ma poleks sinuta hakkama saanud.“

Bre on avaldanud sünnitusest ka 11-minutilise video, hoiatades vaatajaid, et klipp võib mõnd inimest šokeerida.

Uudis 41aastase Cannoni järjekordsest võsukesest tuli jaanuaris, kui ta koos Brega sõpraderingis lapse soo avaldas.

Teletäht sai sotsiaalmeedias ohtralt kriitikat: Nick pidas rõõmupidu vaid kuu aega pärast tema ja modell Alyssa Scotti pisipoja Zeni vähisurma.

Abielust Mariah Careyga on Cannonil 11aastased kaksikud Moroccan ja Monroe, modell Brittany Belliga viieaastane poeg Golden ja detsembris kaheseks saav tütar Powerful Queen.

Mullu 14. juunil sünnitas DJ Abby de la Rosa Nickile kaksikpojad, kes said nimeks Zion ja Zillion. Vähem kui kümne päeva pärast, 23. juunil, sündis Cannonile poeg Zen, kes paraku elas vaid pooleaastaseks.