Kristi LoigoFoto: Robin Roots
Inimesed
27. juuli 2022, 07:40

VAU! Kristi Loigo on väga kõvasti kaalust alla võtnud! „Ma ei meeldinud enam endale. Olin lihtsalt üks laisk ja lodev rasvakeha...“

„Küsimust, mida sa endaga teinud oled, küsitakse minult väga tihti,“ tunnistab kaalust 24 kilo kaotanud „Kodutunde“ produtsent Kristi Loigo. Komplimente kuuleb ta juba üle poole aasta.

Kristi (44) pole kunagi varem pidanud oma figuuri pärast muretsema ega seda jälgima – saledus oli talle alati omane. Kõik muutus mõni aasta pärast viimase ehk neljanda poja sündi. Ülekilod hakkasid kogunema lausa nõiaväel.

„Ma läksin mugavustsooni,“ tunnistab ta. „Sõin ja jõin seda, mis meeldis, ning paksuks minemine on sellega lausa sisse kodeeritud. Sportida pole ma kunagi armastanud.“

Kristi esimese ja neljanda poja vanusevahe on kaksteist aastat. See tähendab, et pikki aastaid hoolitses ta läbimõeldult laste ninaesise eest, toitus nendega koos mitu korda päevas ja sama tervislikult. Poisid kasvasid aga suureks ja nii kaduski tal emana tarvidus tundide viisi pliidi ees leemekulpi liigutada. Seetõttu otsustas naine nüüd lubada endale kõike, mida hing ihaldas. Eriti just õhtuti ja öösiti.

Edasi lugemiseks: