Hommikusöök staariga restoranis Mood. külaline Brigitte Susanne HuntFoto: Robin Roots
Inimesed
24. juuli 2022, 09:44

VALLATU PLAYLIST | ARMATSE NAGU KUULSUS! Eesti kuumimad staarid paljastavad, millise muusika saatel neile seksida meeldib (3)

Mis siin peenutseda – õige muusika muudab seksi peaaegu alati paremaks! Seda aga ühe tingimusega – valitud laulud peavad olema intiimseks toiminguks sobilikud ja looma õiget meeleolu. Õhtuleht piilus kinniste uste taha ning uuris kodumaisetelt staaridelt, millist muusikat nemad armatsedes kuulata armastavad. Seega, kui te pole veel jõudnud endale ideaalset playlist'i koostada – või veel hullem – teie partner paneb igal korral kääksuma ühe ja sama muusikaalbumi, siis on Õhtulehe koostatud playlist just see, mida vajate! Oma lemmikuid laule on Õhtulehega jaganud Anu Saagim, Brigitte Susanne Hunt, Artjom Savitski, Marco Tasane, Martti Hallik ning Hugo Martin Maasikas.

Muusika ja seks on alati käsikäes käinud. Ilmakuulsad muusikud nagu Madonna, Britney Spears, Rihanna, Lady Gaga ja Nicki Minaj on aastaid proovinud oma loomingus kajastada nii erootika kui seksiga seotud teemasid. Ikka selleks, et ühiskonna moraalipiire nihutada.

Edasi lugemiseks: