„Puuduta mind“ saatekülalised Raivo ja Kristel Juhanson; saatejuhid Anu Saagim ja Ants Rootslane

Inimesed
7. august 2022, 12:04

Kristel ja Raivo Juhansoni paradiis Saaremaal

„PUUDUTA MIND“ 240. SAADE | Teejuht Raivo Juhanson: kui olin ärimaailmas, siis väga paljuski lõin raha hirmu tasandilt, puuduse teadvusest

„Puuduta mind“ käis Saaremaal külas Kristel ja Raivo Juhansonil, keda võib vabalt nimetada teadliku suhte paariks ja teejuhtideks, kes on jõudnud läbi sisemise kasvamise ning töö iseendaga ühtsusteadvusesse teineteisega. Arutleme nendega, kuidas liikuda teadlikumasse ellu olenemata sellest milliseid komistuskive või õnnekilde elu sulle teele veeretab. Mõlemad on tegelenud teadlikusega üle kümne aasta ning liikunud enesearengu teel läbides erinevaid praktikaid. Kaassaatejuhiks on seekord staarterapeut Ants Rootslane.

Vaata videot!

„Puuduta mind“ käis Saaremaal külas Kristel ja Raivo Juhansonil, keda võib vabalt nimetada teadliku suhte paariks ja teejuhtideks, kes on jõudnud läbi sisemise kasvamise ning töö iseendaga ühtsusteadvusesse teineteisega. Arutleme nendega, kuidas liikuda teadlikumasse ellu olenemata sellest milliseid komistuskive või õnnekilde elu sulle teele veeretab. Mõlemad on tegelenud teadlikusega üle kümne aasta ning liikunud enesearengu teel läbides erinevaid praktikaid. Kaassaatejuhiks on seekord staarterapeut Ants Rootslane.Vaata videot!

Kohtusime Kristeli ja Raivoga Saaremaal Pihlaka talus. „Suvitame ja naudime siin elu,“ ütleb paarike nagu ühest suust.

Kaua see nautimine teil juba kestnud siin on?

Edasi lugemiseks:

Osta üks artikkel

Ühe artikli lugemisõigus
3.99