OH SA PAGAN: Rammsteini tuline sõu Tallinna lauluväljakul.

Foto: Kristjan Orumägi
Inimesed
21. juuli 2022, 16:52

Eesti staaride muljed Rammsteini kontserdist: Till Lindemann lasi lavalt sellise survega seebivahtu, et jäin ühest silmast mitmeks minutiks pimedaks (5)

„Seitse kõlarite ja pürotehnikaga torni! Kõlarite hulka vaadates tundus, et need on kogu Euroopa kultuurimajadest ära toodud,“ kommenteerib kolmapäevast erakordset sõud raadiohääl Allan Roosileht. Eesti pealinna raputanud Rammsteini kontsert tõi kohale enam kui 65 000 inimest nii siit kui välismaalt. Viimase aastakümne suurimat sõud nautisid lisaks Roosilehele teisedki Maarjamaa staarid. Kuidas nad rahule jäid?

„Veel üks haige hetk oli siis, kui Lindemann võttis pihku mingi metalltoki ja lõi edale sellega mitu korda vastu pead nii kõvasti, et tal voolas veri laubalt alla. Ta teeb seda igal kontserdil – rokkstaari värk. Seejärel hakkas ta valguseid alla viskama. Seega tehnikud peavad kogu aeg valmis olema ja arvestama sellega, et midagi võib juhtuda,“ lausub Rauno Pella. „Kontsert oli huvitav, ohtlik ja palav, aga kõik oli maitsekas ja kordagi ei hakanud igav. Uued lisalood toimisid ka. Rahvas sai kordi rohkem kui nad maksid.“

Edasi lugemiseks: