„Puuduta mind“ saatekülaline Tereza Mängel; saatejuhid Anu Saagim, Sirje Presnal

Puuduta mind
18. september 2022, 08:42

„PUUDUTA MIND“ 246. SAADE, OSA 2 | Teresa Mängel: seebikaid vahtivad koduperenaised on suuremalt osalt haiged ehk lõpetamata tegevuste sõltuvuses (7)

Igal nädalal kostitame sind põneva veebisaatega „Puuduta mind“, kus külalisteks on nõiad, šamaanid, ravitsejad, ufoloogid, haldjad, elukunstnikud, teadlased, koolitajad, hüpnotisöörid ja paljud teised põnevad persoonid. Müstilistele teemadele pühendunud ajakirjanikul Sirje Presnalil ja Õhtulehe veebi loovjuhil Anu Saagimil on külas maagide koolitaja, parapsühholoog Tereza Mängel, kellega jäi jutt pooleli väga põneva koha pealt. Nimelt lubas Teresa hakata liigutama võtmeid ja klaase laual. Aga saates räägime muudelgi teemadel. Näiteks nagu lõpetamata tegevuste protsessidest ja sõltuvustest, illusioonidest, katkisest reaalsusest, millistes stiihia elementides on inimene sündinud, maagiast, instinktidest, deemonitest sinu sees jpm.

Head vaatamist!

Igal nädalal kostitame sind põneva veebisaatega „Puuduta mind“, kus külalisteks on nõiad, šamaanid, ravitsejad, ufoloogid, haldjad, elukunstnikud, teadlased, koolitajad, hüpnotisöörid ja paljud teised põnevad persoonid. Müstilistele teemadele pühendunud ajakirjanikul Sirje Presnalil ja Õhtulehe veebi loovjuhil Anu Saagimil on külas maagide koolitaja, parapsühholoog Tereza Mängel, kellega jäi jutt pooleli väga põneva koha pealt. Nimelt lubas Teresa hakata liigutama võtmeid ja klaase laual. Aga saates räägime muudelgi teemadel. Näiteks nagu lõpetamata tegevuste protsessidest ja sõltuvustest, illusioonidest, katkisest reaalsusest, millistes stiihia elementides on inimene sündinud, maagiast, instinktidest, deemonitest sinu sees jpm.Head vaatamist!

Tereza, kõigepealt vaatame mis sul seal karbis on?

See on Ordu rüütlite meistrite kroon. See tähistab seda, et mul on võimalus Ordu nimel rääkida, mul on võimalus Ordu rakukesi luua ja nende nimel tegutseda. Ma ei ole mitte lihtsalt liige, vaid tegutsev organ selles. See peakroon on iidsete piltide järgi tehtud koopia, aga ka see on juba pärandustega. Võib olla umbes 80 aastat vana.

Edasi lugemiseks: