Inimesed

„PUUDUTA MIND“ 246. SAADE, OSA 2 | Teresa Mängel: seebikaid vahtivad koduperenaised on suuremalt osalt haiged ehk lõpetamata tegevuste sõltuvuses (7)

LISA KOMMENTAAR

to Ajakirjandus17. september 2022, 10:40
Juhtusin siin lugema. Kes ta on? ETV-s juhtusin teda ühes saates nägema kus kellegi korteris tuulasid ringi aga see mõtetu saade kadus ka ära.
Teeline16. september 2022, 10:12
Tea, kas Eestisse mõni normaalne, ilma imevõimeteta inimene ka jäänud on. "TERESA MÄNGEL õpetab Venemaa avarustest pärit ning ajaproovile vastu pidanud meetodeid, mille abil on võimalik parandada elukvaliteeti, turgutada ärisid, terveneda ravimatuks peetavatest haigustest, harmoniseerida suhteid ning võidelda energiavampiiride, deemonite ja kurjade jõududega. Särav naine sai Moskvas rahvusvahelises selgeltnägemise ja energiateraapia akadeemias pühitsuse teadmiste jagamiseks ja inimeste aitamiseks. Muide, see on kool, kust on ammutanud teadmisi Eestiski populaarse Venemaa telesaate “Selgeltnägä
nii, et peakontor Venemaal17. september 2022, 12:41
ja siia luuakse rakuke ja naine teeb promo. Venelased on inimeste allutamisel ja ümber sõrme keeramisel osavad. Seda tegid siin kunagi ka hiinlased. Tormake, tormake, kui tahate OMA vaba tahte ära anda ja end orjastada.
T.V.15. september 2022, 21:40
Tereza jutt õige ja mõtlemapanev.Vaatasin seda mitu korda.Oleksniimõndagi huvitavat lisada.
huviline15. september 2022, 19:34
Millal see mõtetu ,,Puuduta mind,, meie elust ära kaob? Ära tüüdanud!
m.15. september 2022, 18:32
Lihtsalt piinlik on näha, kuidas ajakirjanik, kelle jaoks peaks kirjavigadeta kirjutamine olema selle töö a&o, kirjutab lauseid, kus puuduvad komad (põimlause komad). Ei kujuta ette, kuidas on võimalik olla ajakirjanik ja jagada inimestega tasulist (!) artiklit, aga artikkel on keeleliselt toimetamata ja kubiseb õigekirjavigadest. Väga madalale olete lati lasknud, Õhtuleht!
Ajakirjandus16. september 2022, 07:55
Kirjaoskust pole kunagi Saagimil olnud, kuidas selline naisisik on saanud oma keskkooli diplomi!!!! Ajakirjanik, noh tule taevas ja halasta!