Foto: Scanpix
Inimesed
18. juuli 2022, 15:00

Hollywoodi tähe Cameron Diaze pihtimus: „Olin noorena ilmselt narkomuul.“ (1)

Hollywoodi täht Cameron Diaz rõõmustas oma fänne hiljuti uudisega, et ta naaseb üle pikkade aastate filmindusse. Kuid nüüd paljastab näitlejanna oma minevikust midagi ootamatut: ta kahtlustab, et tegutses noorpõlves narkomuulana.

Ameerika näitlejanna (49) läbimurdefilmiks oli Jim Carrey komöödia „Mask“ (1994). Enne seda tegi ta modellitööd ja elas mõnda aega Pariisis.

Cameron rääkis Hillary Kerri podcast'is "Second Life“, et ei suutnud Pariisis modellina edu saavutada. „Sain umbes ühe töö, aga usun, et tegelikult olin ma narkomuul, kes Marokosse uimasteid vedas – vannun Jumala nimel,“ vahendab Sky News.

Filmitäht seletas, et talle anti selle modellitöö käigus kohver, mis oli lukus. „Seal pidid olema mu kostüümid – jutumärkides!“ täpsustas Cameron. Neiu saabus Maroko lennujaama ja tal paluti kohver avada. „Mõtlesin, et mis seal, kurat, sees on? Olin heledapäine ja siniste silmadega tüdruk 1990. aastate Marokos, mul olid jalas katkised teksad ja platvormsaapad, juuksed olid lahtised. Mul oli tunne, et see kõik on väga ebaturvaline.“

Cameron lisas: „See oli ainus töö, mis ma Pariisis sain.“