ENIMVAADATUD MEES: Kes on kord heitnud pilgu David Hasselhoffi kuldpruunile ihule, mida katmas vaid ujumispüksid, mõistab, miks ta pääses Guinnessi rekordiraamatusse kui kogu laias maailmas kõige rohkem telerist vaadatud mees.

Foto: Vida Press
Inimesed
18. juuli 2022, 13:55

70! Kuhu kadus „Rannavalve“ staar David Hasselhoff?

1980ndate seksisümbol David Hasselhoff tähistas pühapäeval auväärset 70. sünnipäeva. Avalikkuse eest on mitu aastakümmet ülemaailmse seksisümboli staatust nautinud näitleja aga juba pikemat aega kadunud olnud.

David Hasselhoffi täht lahvatas eredalt lõõmama 1982. aastal, kui temast sai hittsarja „Knight Rider“ peaosatäitja. Kui ta 1989. aastal värvati „Rannavalve“ kuuma vetelpäästja Mitch Buchannoni rolli, tema kuulsus aina kasvas ja koos rinnaka blondiini Pamela Andersoniga nauditi ujumisriiete väel rannaliival lihaseid pingutades planeedi ihaldusväärseimate inimeste staatust. „Rannavalvet“ peetakse üheks teleajaloo edukaimaks sarjaks, mida menu kõrghetkel 1996 vaatas üle kogu maailma miljard inimest. Guinnessi rekordiraamatusse pääses Hasselhoff kui kogu laias maailmas kõige rohkem telerist vaadatud mees. Kui sari 2001. aastal oma loomuliku lõpu leidis, algas kahjuks ka Hasselhoffi suur allakäik.

Edasi lugemiseks: