Möödunud aasta Tantrafestival Adilas.

Foto: Ivo Eigi
Üritused
18. juuli 2022, 18:17

TORMINE REPORTAAŽ | Tantrafestival läbi noore naise pilgu: piitsutamine, piiride kompamine, elevandilondiks maskeeritud fallos ja orgia. Energeetiline orgia! (22)

Kallil laupäeva õhtul voorib mulle vastu aina ekstravagantsemaid inimhingi – nahkkostüümides mehed, paljaste rindadega eevatütred ja oma fallose elevandilondiks maskeerinud peoloom. Käes on Tantrafestivali teine päev, mille õhtune programm võib alata! Kõigest mõne tunni pärast heidetakse rüüd seljast, jagatakse omavahel hellitusi, puudutusi ning ka midagi palju enamat.

Oleks ma vaid teadnud, et Ameerika Ühendriikidest tulnud mees, kellega natuke jutustan, tiirleb 20 minutit hiljem konksudega alasti lae all. Täpselt nii – mehe seljast lükatakse läbi kümme konksu ja seejärel tõmmatakse ta lae alla rippu. Üks naine karjub publiku seast „ei“ ja kõnnib mitu korda lava eest väga frustrueeritult mööda.

Pärast šamaanirituaali muutub peosaal aga hoopiski hoitud mänguruumiks, kus saab vabalt olla ja avastada. Olulisel kohal on piiride kehtestamine ja nõusolek – midagi ei tohi teha ilma luba küsimata. Laval seisab nahksesse kostüümi riietatud mees, kellel on kaelarihm ümber ning käed kinni seotud. Kolm vallatlejat annavad talle piitsa, kuni lõpuks mees alistub oma naisele kui koer ja kõnnib ketis käpuli tema järel.

Edasi lugemiseks: