Ricky Martin

Foto: Erlend Štaub
Inimesed
16. juuli 2022, 15:45

KARMID KÕLAKAD! Ricky Martin oli oma õepojaga seksisuhtes? (2)

50aastase laulja Ricky Martini suunas käivad karmid süüdistused, justkui oleks latiinotäht olnud seksuaalsuhtes oma 21aastase õepojaga. Sugulane, kellega popstaaril väidetavalt intiimsuhe oli, on Martini koduvägivallasüüdistustega kohtusse andnud. Ricky Martini advokaadi sõnul on kõnealused süüdistused absurdsed ning õõva tekitavad.

Ricky Martini advokaat Marty Singer sõnas väljaandele People läkitatud avalduses, et karmide väidetega lagedale tulnud õepoeg vaevlevat sügavate vaimse tervisega seotud probleemide käes. Väited, justkui oleks latiinotäht oma sugulasega intiimsuhetes olnud, ei vasta tema sõnul tõele.

„Juba mõte sellisest asjast pole üksnes vale, vaid ka tülgastav. Loodame väga, et süüdistusi esitanud mees saab vajalikku abi, mida ta hädasti vajab. Ennekõike loodame, et see kohutav süüdistus lükatakse tagasi kohe, kui kohtunik on saanud võimaluse faktidele otsa vaadata,“ kommenteerib Singer.

Juuli algul esitati Ricky Martini vastu kaebus koduvägivalda puudutava paragrahvi alusel, ent tundliku teema tõttu ei avaldatud toona kaebaja isikut. Nüüd on selgunud, et kaebajaks oli mehe omaenda sugulane. „Oleme kindlad, et kui tõeste faktide ilmsiks tulekul saab Ricky Martin täieliku õiguse,“ sõnasid Ricky esindajad kuu algul. Süüdimõistmise korral võib staari ees oodata kuni 50 aasta pikkune vanglakaristus.

Ricky Martin on abielus kunstnik Jwan Yosefiga ning neil on kaks last: tütar Lucia ja poeg Renn, kes on mõlemad kaheaastased. Abielueelsest ajast on mehel surrogaatema abil ilmavalgust näinud 12aastased kaksikud pojad Valentino ja Matteo.