PÄÄSTAVAD INIMESI: SA Kadunud juht Aare Rüütel ütleb, et nende töölauale jõuab aastas pisut üle 200 kadumisjuhtumi. Kõik teated otsinguks ei arenegi, sest inimene leitakse kiiresti üles. Mõnikord kulub päevi, mõnikord nädalaid, kuni kaduma jäänud inimene leitakse. Mõnd aga ei leita paraku kunagi.

Foto: REMO TONISMAE
Inimesed
15. juuli 2022, 22:08

Sihtasutuse Kadunud juht ja otsija teab, et kaduma jäänud inimeste lood võivad laheneda ka aastakümneid hiljem - lähedaste jaoks on igal juhul tähtis, et inimene leitakse, sest alles siis tuleb rahu

Aare Rüütel: jahimehed leidsid metsast kolba ja nii sai tütar ka vastuse, kuhu ema 16 aastat tagasi ära kadus (1)

Mai lõpus jäi teadmata kadunuks 29aastane Harri. Tema otsinguisse kaasati lisaks politseile ka sihtasutus Kadunud ja sadakond vabatahtlikku. Harri oli kolm päeva rabas, enne kui ta leiti. Õnneks elusana, ehkki mitte päris tervena. Päev hiljem kadus teinegi mees, 40aastane Risto. Tema leiti kaks nädalat hiljem oma matkabussist. Paraku hukkununa. SA Kadunud juht Aare Rüütel jagab inimeste kadunuks jäämise lugusid, mida sihtasutuse 14 tegutsemisaasta jooksul on kogunenud väga palju. Suurem osa neist on lõppenud õnnelikult, mõni aga traagiliselt.

Sihtasutuse Kadunud töölauale jõuab aastas pisut üle 200 kadumisjuhtumi. Kõik teated otsinguks ei arenegi, sest inimene leitakse kiiresti üles. Mõnikord kulub päevi, mõnikord nädalaid, kuni kaduma jäänud inimene leitakse. Mõnd aga ei leita paraku kunagi.

Edasi lugemiseks: