"Hommikusöök staariga" - Ariadne ja Martti Hallik

Inimesed
17. juuli 2022, 14:23

„HOMMIKUSÖÖK STAARIGA“

ÕL TV | Martti Hallik: me ei olnud aastatki koos olnud, kui läksin viinapudeliga Liina vanemate juurde kosja (1)

Populaarne suunamudija Martti Hallik ja laulja Liina Ariadne Pedanik on koos olnud kuus aastat ning sõlmisid hiljuti ka igavese liidu. Küll aga ei teinud nad seda Eestis lähedaste keskel, vaid otsustasid põrutada Ameerikasse. „Meil on alati väga suur armastus Ameerika vastu olnud. Kui olime seal kihlunud, siis teadsime, et me ei taha traditsioonilist pulma. Oleme kogu aeg oma suhet väga avalikult jaganud ja tahtsime vahepeal natuke isekad olla,“ räägib Liina. Nende tõmme Ameerika poole on lausa nii tugev, et nad plaanivad lähiaastail suisa sinna kolida.

Teil jookseb kooselu kuues aasta, nüüd sõudsite ka abieluranda. Kelle süü see on, et te abiellusite? Kas Martti pressis peale?

Liina: Mina võib-olla pressisin natuke.

Martti: Kui mõtled meie suhte arengu peale, siis kui suure hüppe ma pidin tegema – olen ise sisulooja, mul on kõrval verivärske laulja, tegin selle tüdrukuga koos YouTube'i kanali… Ja me oleme kuu aega koos olnud! See oli minu jaoks sama asi, kui ma ütlen kohe, et see on minu naine ja ma abiellun temaga. Mina olen alates sellest hetkest seda meelt olnud, see on endgame (lõppmäng – ingl k).

Kes ütles siiski esimesena, et nüüd abiellume?

Vaata ja loe täispikka intervjuud!

Edasi lugemiseks: