SEGADUS: Eestlasi ärritavad seksuaalse alatooniga TikToki videod. See-eest alkoholijoobes sõbra filmimine ja sellest postituse tegemine on igati tere-tulnud.

Foto: Remo Tõnismäe
Eesti uudised
12. juuli 2022, 19:47

„KIIMAKOTID! MIDA MA JUST NÄGIN?“ Sotsiaalmeedias suhte- ja seksiteemalisi videoid filmiv noorpaar jäi sõimurahe alla (1)

Seks müüb, kõlab levinud ütlus. Õhtulehe reporter testis koos elukaaslasega selle väite vettpidavust sotsiaalmeediaplatvormil TikTok.

Meie esimene video rääkis sellest, kuidas naine pakub mehele välja, et võiks koos teha sensuaalse foto, kus naise rindu katavad rinnahoidja asemel mehe käed. Selle peale ilmub mees sekundiga kaadrisse ja ütleb rõõmsalt: „Jah!“. Lühikese ajaga sai video üle 40 tuhande vaatamise ja ligi 1300 meeldimist.

Järgmine video paneb vaatajaskonna veel rohkem kihama. Avakaadris imiteerin oigamist. Video kohal jookseb ingliskeelne kiri: „Siis, kui paned õigesse kohta“. Seejärel vangutab mees pead viidates, et sellega asi ei piirdu. Kolmandas stseenis on näha mind segaduses näoga karjumas. „Siis kui sisened tagauksest,“ ütleb tekst. Videos ei ole midagi otseselt seksuaalset, kuid kaudsed vihjed teatud täiskasvanute tegevustele.

Niisiis: seks tõesti müüb. Vaatajanumbrid muudkui tõusevad ulatudes kümnetesse tuhandetesse. Edulool on aga ka varjukülg: jääme kaasaga varateismeliste valimatu sõimurahe alla.

Edasi lugemiseks:

Osta üks artikkel

Ühe artikli lugemisõigus
3.99