KOROONALAINE INSPIREERIB: Sander leidis tee muusikani tänu karantiinis tekkinud vabale ajale.

Foto: Remo Tõnismäe
Inimesed
12. juuli 2022, 09:09

SUKELDUS MUUSIKAMAAILMA! Sander Rebane: „Ma olen inimene, kes otsib ja katsetab – läbi selle tunnen, et olen elus.“

Näitleja ja saatejuht Sander Rebane (30) üllatas hiljuti Eesti rahvast sellega, et sukeldus pea ees muusikasse. Nimelt andis mitmekülgne ja andekas mees 15. juunil välja oma esimese EP ehk minialbumi, mis koosneb kolmest laulust: „BOUNCE“, „12 o'CLOCK“ ja „YEAH“. „Tahtsin juba pikemalt muusikaga katsetada, et mis mul välja tuleks. Koroonalaine ajal tekkinud vaba aeg andis sellele viimase lükke,“ selgitab Sander, kuidas ta oma muusikaga algust tegi.

Olude sunnil kohtume Sanderiga Zoomi vahendusel. Elurõõmust pakatav artist tervitab mind oma Mõisakülas asuvas maakodust. Ta murrab kohe esimese jää ja hakkab oma senistest päevasündmustest jutustama nagu vana sõber kunagi.

Sander tegutseb nii mitmel elualal, mistõttu on tal raske end mingitesse kindlatesse raamidesse paigutada. „Lähen ühest tegevusest teise, ühest kogemusest järgmisesse ja ei näe seda kõrvalt. Mind ennast ka huvitab, et kuidas see kõrvalt välja paistab ja kellena ma ikkagi Eesti rahvale paistan – mul on ju nii palju huvialasid.“ – eks kõik need huvialad võivad segadusse ajada. 

Kes ta siis ikkagi on?

Edasi lugemiseks: