Sten TaliveeFoto: Robin Roots
Inimesed
30. juuni 2022, 19:23

SUUNAMUDIJA SOOMES | Mul on süda paha sellest heteropropagandast – püsige käsikäes oma kodus, magamistoas! (3)

Ja mind homoseksuaalse mehena ei huvita ka heteroseksuaalse paari eraelu. Pargipingil aelemine on labane ja odav, tehke seda oma magamistoas ja omavahel maagiline pesa – mina ei taha seda samuti näha!

Sa arvad, et sa oled oodatud? Sa arvad, et sind aidatakse igal sammul, sest tegu on heaoluühiskonnaga? Sa arvad, et sul lastakse tööle minna ja kodu leida? Sa arvad, et kõik käib sama kiiresti kui Eestis? Kui jah, siis arva seda kõike ja uuesti – sul ei ole õigus! Lühiblogis „Suunamudija Soomes“ annan mina, Sten Talivee, ülevaate sellest, milline on elu meie naabrite juures Helsingis. Kõik ei ole kuld, mis hiilgab ja olgu etteruttavalt öeldud, et eluke siin, üliturvalisena näival maal, on olnud üks paras katsumuste kadalipp!

Pidevalt leidub mõni tegelane, kelle jaoks LGBTQIA+ paraad on „too much“ ja nad tulevad kommentaariumitesse kisama ning kõvahäälselt küsima maagiline pesa – miks need p*ded ometi kapis ei püsi? Noh, ma küsin siis vastu maagiline pesa – miks ma pean teie hetero propagandat vahtima?

Edasi lugemiseks: