EDUKA SUHTE EESTKÕNELEJAD: Vahepeal pausil olnud menukas vestlussõus „Mida mehed naistele ei räägi?“ jätkavad Eero Spriit (vasakul) ja Margus Vaher pikantsete suhteteemade lahkamist. Kolmanda liikmena on nüüd meeste kõrval laval eevatütarde esindaja, ilukliiniku omanik Marju Karin, kes vahetas välja Hiiumaale taluperemeheks ja koolipapaks läinud Jesper Parve.

Foto: Martin Ahven
Inimesed
30. juuni 2022, 20:30

EERO SPRIIT: „Mees tunneb voodis ära, kui naine on olnud teise mehega.“ (7)

Tuleb välja, et mitte ainult naised ei taju kallima truudusetust. Ka mehed saavad voodis aru, kui naine on neid petnud, kinnitab näitleja ja lavastaja Eero Spriit (72). „Seda on mikroliigutustest aru saada,“ märgib ta, kuidas truudusemurdjast naine end täpsemalt voodis ära annab. „Aga abielumehed sellest tavaliselt oma naistele ei räägi.“

Eero Spriidi sõnul ei maksa naise juhuslikust „libastumisest“ aga kodus suurt draamat teha. „Selle asemel, et tüli üles kiskuda, tuleb näidata end suurepärase mehena. Teha pikk eelmäng, viia naine kaks-kolm korda orgasmini, enne kui hakata vahekorda arendama, ja siis, järgmisel hommikul, on naine jälle „häälestatud“, teeb pannkooki ja kõik on korras.“ Naine tuleb tagasi seksida, mitte talle etteheiteid teha.

Kuidas allpool vööd asjad käivad

Vahepeal pausil olnud vestlussõus „Mida mehed naistele ei räägi?“ jätkavad Eero Spriit ja Margus Vaher pikantsete suhteteemade lahkamist. Kolmanda liikmena on nüüd meeste kõrval laval eevatütarde esindaja, ilukliiniku omanik Marju Karin, kes vahetas välja Hiiumaale taluperemeheks ja koolipapaks läinud Jesper Parve.

Mida siis mehed naistele ei räägi? Eks ikka seksiasju, tõdeb Eero. „Kas abielumees räägib oma naisele eneserahuldamisest?“ küsib ta. Ja vastab ise:

Edasi lugemiseks: