PULMAPÄEVAL: Priscilla Beaulieu oli oodanud seitse aastat, et Elvis Presleyga abielluda. Pulmad peeti 1. mail 1967 Las Vegases, kuid juba 1972. aastaks oli abielu purunenud.

Foto: Vida Press
Inimesed
28. juuni 2022, 22:30

Sel nädalal jõuab Eesti kinodesse rokikuninga kauaoodatud eluloofilm „Elvis“

Elulooraamat paljastab: „Neitsilikkus ajas Elvise hulluks. Ta teinuks mida tahes, et 14aastaseid tüdrukuid voodisse saada.“ (3)

Elvis Presley jultunud seksikad puusanõksud panid teismelisi tüdrukuid orgastiliselt kiljuma – ja nemad olidki rokikuninga pööraseim kirg. Oma tulevase abikaasa Priscillaga tutvus USA laulustaar, kui too oli vaid 14aastane. Neitsilikkus oli Elvise kinnisidee, kirjutatakse tema elulooraamatus.

Kui Elvis Presley kontserdireisile läks, siis mitte niivõrd esinema, kuivõrd teismelisi tüdrukuid jahtima, väidab Joel Williamson oma raamatus „Elvis Presley: A Southern Life“ (2014). Kui Elvis oli 22 ja juba pööraselt kuulus, kutsus ta 14aastaste plikade pundi padjasõda pidama, musitama ja kallistama, kirjutab Williamson. Elvisele meeldis ka alaealiste tüdrukutega maadelda. Tema voodipartnerid vahetusid tohutu kiirusega. Kui 1958. aasta augustis suri Elvise jumaldatud ema Gladys, muutus seksijanu juba sundmõtteks. Biograafi väitel ei saanud Elvis und, kui tema voodis mõnd uut tüdrukut või naist polnud.

Edasi lugemiseks:

Osta üks artikkel

Ühe artikli lugemisõigus
3.99