Hommikusöök staariga Hotel L'Embitu restoranis ROOF.Foto: Rauno Vahtre
Inimesed
28. juuni 2022, 18:24

MUUSIKUTE KOOSELU PAHUPOOL! Silvia Ilves läks elukaaslasest lahku: see oli kahepoolne otsus (11)

„See oli pikaajaline ja üksmeelne otsus, mis tuli loomulikult raske südamega. Armastus on olemas, aga ainult armastusest kooseluks ei piisa – elustiil peab ka kokku sobima. Ta on nii hea inimene ja see podcast'i teema (intervjuu Taavi Libega Silvia pereelust, kus tšellist tõi välja, et kasvatab oma lapsi peamiselt üksinda) lõi teda väga…“ räägib Silvia Ilves avameelselt lahkuminekust enda elukaaslasest Marcel Johannes Kitsest, et põhiliseks kurja juureks oli suhtes just meediakajastus ning valesti mõistetud mõttevälgatused.

Tšellist Silvia Ilves tõdeb, et lahkuminek Marceliga oli kahepoolne otsus. Kuigi paar on ka varasemalt korra lahku läinud, leidsid mõlemad, et vajavad hetkel aega iseendale – Marcel keskendub oma karjäärile muusikuna ja Silvia oma lastele kui ka muusikale.

„See oli rahulik lahkuminek. Tunded on ikka alles – me ei läinud lahku sellepärast, et armastus sai otsa, vaid meie eluetapid on praegu lihtsalt nii erinevad. Meil mõlemal on erinevad ootused suhtest ja ma tundsin, et ta vajab kedagi, kes jaksab teda rohkem imetleda,“ sõnab Silvia, et kahe muusiku kooselu on keeruline.

Edasi lugemiseks: