Foto: AFP/Scanpix
Inimesed
24. juuni 2022, 10:00

Amber Heard plaanib skandaalset paljastusraamatut

Amber Heard, kes USA kohtu otsusel peab maksma oma eksabikaasale Johnny Deppile laimu eest 10,35 miljonit dollarit, võib krõbedat hüvitist rahastada memuaaride müügiga.

Movieweb.comi andmeil on näitlejanna sõlminud tulusa lepingu, et rääkida omapoolne lugu enda ja Deppi üürikesest abielust.

Depp nõudis eksabikaasalt 50 miljonit dollarit, kuna too oli 2018. aasta ajaleheartiklis väitnud end olevat koduvägivalla ohvri. „Kariibi mere piraatide“ staari väitel on Heardi lausvale hävitanud tema, Johnny, karjääri. Vandekohus jäi avaliku kohtuprotsessi lõpuks Deppi poolele. Hollywoodi superstaarile mõisteti 15 miljonit dollarit valuraha, mis vähendati hiljem 10,35 miljonile. Ühtlasi otsustati kohtus, et Depp peab tasuma eksnaisele kaks miljonit dollarit valuraha selle eest, et Johnny advokaat Adam Waldman oli Amberit laimanud. Waldman väitis, et Heard oli sõprade abiga oma kodu sassi ajanud, jätmaks muljet, et Depp on seal purjuspäi laamendanud.

Heardi advokaadid on väitnud, et näitlejannal pole raha Deppile valuraha maksta. On ka oletatud, et Johnny võib ilmutada suuremeelsust ja kahjutasust loobuda.