Foto: Teet Malsroos
Eesti uudised
22. juuni 2022, 12:04

FOTOD | President Karis teenetemärkide saajatele: sadade tuhandete inimeste hool ja visadus aitab just sellisel Eestil kesta (34)

President Alar Karis andis pidulikul tänuüritusel „Eesti tänab“ üle riiklikud teenetemärgid neile inimestele, kelle pühendumus oma tööle ja kogukonnale on muutnud Eesti elu paremaks.

Tänavu vabariigi aastapäeva eel tunnustas riigipea teenetemärgiga 148 inimese panust, kuid viiruskriis ei võimaldanud kahjuks teenetemärke üle anda.

„Eestis elab ja töötab tuhandeid, kümneid tuhandeid, ei, vaadakem tähelepanelikumalt – sadu tuhandeid inimesi, kes vääriksid riiklikku teenetemärki. Meie kõigi töö on kandnud iseseisvuse taastanud Eesti neljandasse aastakümnesse. Tänu teile võime tunda end enesekindlalt, turvaliselt, vabade kodanike vaba riigina,“ ütles president oma kõnes teenetemärkide saajatele.

President tõi välja et just „sadade tuhandete inimeste hool ja visadus aidanud hoida sellist Eestit, demokraatlikku Eestit ja aitab just sellisel Eestil kesta.“

„Need 148, kes tänavu pälvisid teenetemärgi, on inimesed, kelle pühendumine oma erialale või kogukonnale võiksid mõjuda innustavalt ka paljudele teistelegi, kes sageli tõstavad endast ettepoole töö, loomingu, riigi teenimise,“ lisas ta.