KLIENT ASUS ÕPETAMA; „Mees tõusis istukile, vaatas peeglisse ning näitas ette, kuidas ma peaksin ta kaela masseerima, kuna „noored tüdrukud ei vaata enam teda sellise kaela pärast,“ rääkis spaapraktikant. Fotolavastus.

Foto: Erki Parnaku
Eesti uudised
29. juuni 2022, 12:00

NAERATAB – JÄRELIKULT ON SAADAVAL?! Teenindaja šokeeriv argipäev: „Klient tõmbas oma pooleldi palja meheau täiesti paljaks.“ (15)

„Ükskord küsis meesklient mu kaasteenindajalt, et „Palju sa raha tahad, et minuga kaasa tuleksid,“ rääkis riidepoes töötanud naine. Massaažipraktikanti šokeeris, kui niigi nappides stringides klient kooris needki maha ja hakkas tema silme all riideid vahetama. Meelitused, kingid ja isiklikku elusse tungimine – mille kõigega peavad klienditeenindajad hakkama saama?

Mainekas riidepoes töötav 20ndates eluaastates Brita rääkis, kuidas ühel maikuu päeval tuli poodi meesterahvas, kes soovis suviseid pükse. Kuna neil valikus sobivat suurust ei olnud, soovitas ta minna neid otsima teise poodi. Mõne tunni pärast tuli meesterahvas tagasi ja soovis Britat isiklikult tänada, sest sai teenindaja soovitatud poest endale pealaest jalatallani uue suvise riietuse. „Tänutäheks tõi ta mulle karbitäie maasikaid. Lisaks lausus, et kui mul maasikatest kõht tühjaks jääb, kutsub ta mu õhtusöögile. Keeldusin viisakalt kutsest ning ütlesin, et olen püsisuhtes. Mees lausus, et tuleb poole aasta pärast uuesti, kuna äkki oleme selleks ajaks lahku läinud,” rääkis Brita.

Seejärel hakkas mees peaaegu igal pühapäeval Britale lilli viima.

Edasi lugemiseks: