„Puuduta mind“ käis külas Pihla inspiratsioonitalus Hiiumaal; saatekülalised Jesper Parve ja Mari Ojasaar; saatejuhid Anu Saagim ja Sirje Presnal

Inimesed
24. juuni 2022, 04:28

„PUUDUTA MIND“ 236. SAADE | Külas Hiiumaa inspiratsioonitalu võluritel Maril ja Jesperil: meil on siin pisut nagu nõiakool, pooled õpetajatest on nõiad... (5)

Igal nädalal kostitame sind põneva veebisaatega „Puuduta mind“, kus külalisteks on nõiad, šamaanid, ravitsejad, ufoloogid, haldjad, elukunstnikud, teadlased, koolitajad, hüpnotisöörid ja paljud teised põnevad persoonid. Müstilistele teemadele pühendunud ajakirjanik Sirje Presnal ja Õhtulehe veebi loovjuht Anu Saagim on seekord külas Hiiumaa võluritel Maril ja Jesperil.

Praegu valmistuvad Mari ja Jesper juulikuus oma koduhoovis toimuvateks pulmadeks. Pulmad tulevad uhked - kutsutud on sada külalist ja pidu kestab kolm päeva jutti.

Vaata videot!

Kirjastaja Jesper Parve ja kunstnik ning lasteraamatute autor Mari Ojasaar kolisid koos poegade Aaron Troy (8) ja Thor Ragnariga (4) Hiiumaale möödunud aasta aprillis. Pisitütar Maria Luna sündis tänavu 31. jaanuaril.

Edasi lugemiseks:

Osta üks artikkel

Ühe artikli lugemisõigus
3.99