„Hommikusöök staariga“ restoranis Brasserie 11 - saatekülalised Peeter Vähi ja Tiina Jokinen; restorani omanik Kati Plaamus; peakokk Heidi Pinnak; saatejuht Anu Saagim

Inimesed
26. juuli 2022, 22:44

Prantsuse toidukultuurist teeb ülevaate maailma number 14 kokk Heidi Pinnak

„HOMMIKUSÖÖK STAARIGA“ | Peeter Vähi ja Tiina Jokinen: kust jookseb piir, keda me paitame ja keda sööme, Paapuas süüakse inimesi ka

Minu seekordseteks hommikusöögi külalisteks on maailmarändurid ja festivalide Orient ja Klaaspärlimäng korraldajatena tuntud elukaaslased, muusik Peeter Vähi (67) ja muusikamänedžer Tiina Jokinen (61). Kohtusime vitaalse paarikesega Tallinna ühes audentsemas prantsusepärases restoranis Brasserie 11, kus peakokaks Heidi Pinnak. Koha omaniku Kati Plaamuse sõnul on Heidi maailma kõige parem kokk, kes teab prantsuse köögist absoluutselt kõike ja kes võib uhkusega öelda, et ta on maailma number 14 kokk.

Vaata videot!

Minu seekordseteks hommikusöögi külalisteks on maailmarändurid ja festivalide Orient ja Klaaspärlimäng korraldajatena tuntud elukaaslased, muusik Peeter Vähi (67) ja muusikamänedžer Tiina Jokinen (61). Kohtusime vitaalse paarikesega Tallinna ühes audentsemas prantsusepärases restoranis Brasserie 11, kus peakokaks Heidi Pinnak. Koha omaniku Kati Plaamuse sõnul on Heidi maailma kõige parem kokk, kes teab prantsuse köögist absoluutselt kõike ja kes võib uhkusega öelda, et ta on maailma number 14 kokk.Vaata videot!

Enne tigude ja konnade mekkimise juurde asumist tegid Kati ja Heidi meile ka kiire ülevaate Prantsuse toidukultuurist:

Prantsusmaa – toiduhäll. Sealt sai alguse maitsete ja toidu välimuse areng. Prantslased teavad naudingutest nii mõndagi. Söömine ei ole nende sõnul pelgalt energia laadimine ja kõhu täitmine.

Edasi lugemiseks: