Merilyn Nau.

Foto: Galina Deinega / Merylin Nau erakogu
Inimesed
17. juuni 2022, 19:01

SKANDAAL SKANDAALI OTSA! Merylin Nau pakkus tuttavale tütarlapsele, et too mehega raha eest välja läheks, et kasum ära jagada. „Mina ei kupelda mitte kedagi!“ (14)

Õhtulehele laekunud vihje kohaselt on reality-staar Merylin Nau pakkunud vähemalt ühele neiule, et too läheks kohtama mehega, kellele meeldivad rinnakad ja tätoveeritud naised. Mees oli selle eest nõus maksma ligi pool tuhat eurot. Merylini hinnangul pole aga see juhtum midagi märkimisväärset, sest USA-s on rikaste meeste lüpsmine tavapärane praktika.

Sealjuures mainis Merylin neiule, kellele ta mullu talvel kirjutas, et too peab härraga vaid välja minema ja mõned tunnid aega veetma, mitte midagi enamat. Loomulikult tundus asi neiule kahtlane, kuid Merylin üritas teda korduvalt maha rahustada, öeldes, et voodisse ei pea minema ning et hoiab tal turvalisuse huvides silma peal. „Teen kindlaks, kus oled. Vahel mehed pöörduvad mu poole ja küsivad, kas mul on sõbrannasid, kes nii nõus välja minema. Haha. Mul seda aastaid olnud, aga mitte nii tihti. Need siuksed lambi söömised ja välja viimised. See, mis pärast edasi tehakse, see pole enam minu asi. Ma mingi seksiga ei tegele haha,“ kirjutab Nau tütarlapsele.

Kui Õhtuleht Nauga ühendust võtab ja küsib, kas ta pakub ka eskortteenust, vastab ta hoobilt, et ei. Kui aga tema sõnumid ette lugeda, siis jutt veidi muutub.

Edasi lugemiseks: