Foto: Erki Pärnaku
Saund
14. juuni 2022, 22:05

GALERII | Skandaalne Iggy Pop kiskus särgi seljast ja kargas keset Tallinna kontserti publikusse. Tuntud fänn kiidab: „Mees julgeb näidata laval oma riista!“ (4)

Teisipäeva õhtul said kirglikud punkmuusika austajad tõelise maiuspala osaliseks, sest pärast pikki aastaid astus Eesti publiku ette skandaalne ja mässumeelne punkrokkar Iggy Pop (75). Alexela kontserdimajas meeldejääva sõu andnud punkar möllas nagu homset ei tuleks ja kiskus isegi särgi seljast, mis siis, et ihu enam nii ilus pole kui aastakümnete eest.

„Tema energia ja lavaline olek on lihtsalt teisel tasemel. Come on – mees julgeb näidata laval enda riista,“ muljetas Iggy Popi suur fänn, saates „Eesti otsib superstaari“ osalenud rokiprintsess Diana-Maria Toomingas vahetult enne punkrokkari Tallinna kontserti, viidates Iggy eelnevatele esinemistele. „Ta jääb elavaks legendiks, sest oli punkrokiga esirinnas. Kõik, kes CBGB-klubist (New Yorgi muusikaklubi, mille avas Hilly Kristal 1973. aastal - toim.) lahkusid ja tänaseni meiega on, pakuvad meeletut inspiratsiooni,“ lisas ta.

Edasi lugemiseks: