Eestlaste jaanipidu SoomesFoto: Erki Pärnaku
Inimesed
13. juuni 2022, 14:14

TIM BLUZI TOP 3 | Soomes elavate eestlaste moevalikud: kas häbitu rikkus või võltsing? (6)

Nädalavahetusel üle lahe suurt pidu pidanud eestlaste moevalikutel piire polnud. Seljas kanti tõepoolest kõike: nii mustrilisi retuuse, pidulikke pitspluuse, pidžaamasid kui ka loomulikult pornošortse. Ja suurte kirjadega firmasärke, mille päritoluks võib olla nii hirmkallis brändipood kui ka Egiptuse või Türgi turg. Seda saladust teab aga vaid kandja!

Meil kõigil tekib vahepeal soov piiluda staaride glamuuri ja luksust täis eludesse ja fantaseerida, kuidas endal selles maailmas elada oleks. Minu jaoks on saanud juba heaks traditsiooniks erinevate punase vaiba ürituste parimate moevalikute kommenteerimine. Täna pööran ma oma fookuse aga tavalistele inimesele. Toredatele eestlastele, kes elavad Soomes ja seal juba varakult jaanipäeva tähistasid.

Nädalavahetusel kogunes Helsingi kesklinnast mõnekümne minutilise autosõidu kaugusele Vihtissse paar tuhat üle lahe elavat eestlast. Nende eesmärk oli möllata ja pidutseda nagu maailm hakkaks lõppema. Leidus nii end üles löönud pidutsejaid, kui ka neid, kes välimusele suurt rõhku ei pannud. Peoplatsil käis ringi ka hulk rahvuskaaslasi, kes olid selga tõmmanud maailmakuulsa brändi T-särgi, mille logo oleks ka Kuult näha. Vaatame, millised olid populaarseimad brändid.

Edasi lugemiseks: