Inimesed

Enefit Greeni juht Aavo Kärmas: „Ükski märk ei näita, et elektrihinnad peaksid oluliselt kukkuma.“ (12)

LISA KOMMENTAAR

tore11. juuni 2022, 10:02
Üks d€ b11(ikust energiafirma juht arvab täna, et ta suudab vastu seista rahva huvile leida alternatiivsed energiatootmise viisid ning seeläbi tema turuvõimalused ei kahane. Mõtle veelkord, m.u.n.a.p.e.a.!
Urmas ei saa aru,11. juuni 2022, 06:47
et juttu on just sellest, et vanadelt hoonetelt, mis on lagunenud, on vaja see asbesti sisaldav eterniit eemaldade. Selle utiliseerimimiseks pole riik inimestele vastu tulnud. Süsteem puudub ja kogu see prügimajandus hajaasustusega maakohtades on KOV-ide lepingutega väga inimvaenulikult korraldatud. Sõidab auto kohale, prügi ära ei vii, juht teeb pilti ja kui kinnistu omanik tahab sellest kahjulikust lepingust loobuda, siis öeldakse, et ei saa! Maksa, aga prügi ära ei viida.
Me11. juuni 2022, 06:43
ei saagi kunagi normaalselt oma elujärge parandatud, kui kogu aeg valitsus vahetub. See on nagu, et tahaks joosta, aga panen ise endale jala taha.
Marko10. juuni 2022, 23:06
Seda küll, küll aga on näha Enefit Greeni tohutu kasum ja EestiEnergia meeletu kasum ning Eleringi kasum. Tundub, et Eesti inimestele meeldib väga kui keerulist juttu rääkides valega müts pähe tõmmatakse, ühesõnaga meile meeldivad ilusad sõnad koos suure valega.
Kes tegi?10. juuni 2022, 22:40
Ise see EL oma sanktsioonidega tegi ja nendel ülikõrgree palkadega ametnikel pole sooja ega külma, kuidas elavad nende ülalpidajad. Lisaks veel terve kari ustavaid koogutajaid, kes toetusrahadega on viljakandvad põllumaad klaaspaneele täis toppinud ja ka neid tuulikuid on tohutult palju. Meile ei räägita, kui energiamahukas on tuulikute ehitamine, ei räägita ka sellest, kui kallis ja keskoda reostav on nende tuulikute ja paneeliparkide hilisem utiliseerimine. Meil on terve Eesti veel täis vanade hoonete eterniitkatuseid, mis eraldavad vähki teitavat asbesti Isegi sellega ei suudeta tegeleda.
Urmas11. juuni 2022, 02:12
Kes tegi kirjutas: "Meil on terve Eesti veel täis vanade hoonete eterniitkatuseid, mis eraldavad vähki teitavat asbesti Isegi sellega ei suudeta tegeleda." Ei maksa tarka panna kui asjast eriti midagi ei jaga. Täpselt senikaua kuni eterniit on katusel ja keegi seda ei torgi(lõhu või ei hakka saagima), ei eraldu sealt mingit vähki tekitavat asbesti.
Urmas11. juuni 2022, 02:16
Ahjaa, veel, ootan huviga, millal kuulutatakse hetkel igal pool kasutatavad klaasvillad vähki tekitavaks. Kas oled näinud, milline kogus imepeenikesi klaasvilla osakesi hõljub selle paigaldamisel? Vist ei. Ja kõik need peenosakesed ladestuvad kopsudesse kui just gaasimaski peas ei ole.
Aga kui10. juuni 2022, 21:02
sügisel toasooja pole,siis on küll valitsusel vesi ahjus …
Raivo11. juuni 2022, 08:58
Mingti kampa, kes sügisel Stenbocki majas kooserdab, toasoe ja -valgus küll ei hakka morjendama...kõik kordub endisel kujul.
Juhanes10. juuni 2022, 20:28
„Ükski märk ei näita, et elektrihinnad peaksid oluliselt kukkuma.“ Üks märk, nimelt Kaja Kallase valitsuse lagunemine, näitab küll just seda.
uku11. juuni 2022, 12:38
Perekond lubas, et mõisas võib käia akusid laadimas. Tasuta.
oi rõõmu riigieelarvele!10. juuni 2022, 20:22
Elektri hind on maksustatud aktsiisimaksuga, mis omakorda on maksustatud ka käibemaksuga ja mis mõlemad laekuvad riigieelarvesse. Mida kõrgem on elektri hind, seda suurem on üleplaaniline laekumine eelarvesse. Valitsus rõõmustab.