Inimesed

ÕL VIDEO | Kerli Kõiv pistis nina metsast välja! „Mida aeg edasi, seda rohkem tundub, et mõned asjad tahaks jätta vaid oma mehele.“ (4)

LISA KOMMENTAAR

Urmas11. juuni 2022, 02:53
Läks USA elust Eestimaa metsa puhkama ja nüüd järsku on vaja võtta puhkust intensiivsest(?) ajust(?). Millega ta seal metsas oma aju(?) intensiivistab? Et milline peab välja nägema galale minnes monokroomses hõbedases komplekt? "Popstaar tunnistab, et koroonakriis soodustas Tartumaa metsadesse loomekookoni kudumist." Sooh, Kerli on lausa nagu siidiuss, kes pääses kookonist välja ja padavai Kroonika peole.
Urmas jätkab11. juuni 2022, 03:05
"Vahepeal on vaja selliseid drastilisi sündmusi, et inspiratsioonitõuget saada. Olen loonud palju uut muusikat ja audiovisuaalkunsti. Minu loomingus on alati esindatud kõik kontrastid, aga praegu kisub valguse poole." Drastiline, inspiratsioonitõuge, audiovisuaal, kontrast, valguse poole jnejne ... Räägi ainult eesti keeles tõlget omavate võõrsõnadega ja tundub, teine kohe tarka muljet jättev. Aga noh, esmamulje võib olla petlik.
Urmas11. juuni 2022, 03:11
"Minu loomingus on alati esindatud kõik kontrastid, aga praegu kisub valguse poole.“ Mind kisub praegusel aastaajal ka valguse poole ja ei saa sinna midgi parata, sest jaanpäeva paiku seda pimedust paar tundi ainult ongi. hommikultööle- valge, õhtul töölt koju- jälle valge. Tahaks vahldust, et kisuks pimeduse poole, aga sel ajal magan. Muide, isegi meie kasse kisub valguse poole, sest ega nad muidu magaks pooled päevad aknalaual ja samal ajal päikesekiirtepoisid paitavad nende kasukat.
Ameerika vanamammide värk10. juuni 2022, 14:26
„Oh my god," ütleb eesti inimene aina enam ja enam...