Foto: AFP/Scanpix
Inimesed
9. juuni 2022, 16:30

Kas see tunnustatud telekuulsus hakkab mängima noort Madonnat?

Kui Madonna teatas, et hakkab tegema oma elust mängufilmi, tekkis kohe küsimus: kes hakkab mängima noort Madonnat? Variety andmeil pakutakse rolli telesarjadest „Ameeriklased“, „Ozark“ ja „Inventing Anna“ tuntud Julia Garnerile.

Hollywood Reporteri teatel on Madonna rolli kaalutud mitmeid näitlejaid, nende seas nii kuulsaid nimesid kui ka uustulnukaid, tagatipuks muusikuid. Kaalukausil on olnud Florence Pugh („Väikesed naised“), Alexa Demie („Eufooria“) ja Austraalia näitlejatar Odessa Young, aga ka lauljad Bebe Rexha ja Sky Ferreira.

Proovivõtted on olnud kurnavad ja täis laulu ja tantsu: vahel tuli potentsiaalsetel osatäitjatel Madonna ja tema koreograafiga 11-tunniseid tantsutrenne teha. Garner on oma lauluoskust demonstreerinud Jimmy Falloni sõus Britney Spearsi ja Gwen Stefanit matkides.

Garneri kinnitamine rolli on väidetavalt ainult vormistamise küsimus. Kõrvalosatäitjaid pole veel valitud, kuid vaevalt „Ozarki“ täht ainsaks tuttavaks näoks jääb. Jaanuaris tekitas Madonna kõmu, avaldades foto, kus ta istub diivanil koos Kanye Westi toonase sõbratari Julia Foxiga. „Käisin Juliaga restoranis oma filmist rääkimas.“ Entertainment Weekly teatel võib Fox hakata mängima Madonna südamesõbrannat, näitleja Debi Mazarit.