Foto: Aldo Luud
Saund
24. juuni 2022, 13:17

Algselt avaldunud 06.06.

Uskumatu populaarsus! Popmuusik Hunt: olen rahvainimene, kuulajad saavad minu lugudest kuhjaga äratundmisrõõmu

„Hunt on olnud mulle südamelähedane loom juba lapsest peale. Tõmban selle loomaga enda puhul nii palju paralleele. Hunt on Eesti rahvusloom ja see ütlebki kõik – hunt on rahvusloom, mina aga rahvainimene,“ räägib artistinime Hunt kandev popmuusik Andrus Muld (35). „Mulle meeldib rahvaga suhelda ja mulle meeldib teha seda, mida ma teen. Kui popmuusikaga alustasin ja mõtlesin, mis minu artistinimeks saab, siis ma ei mõelnud kordagi. Nimi tuli nipsust.“

Hundi fenomen on paljuski mõttes üllatav – tema nägu ei näe igal nädalal telerist, lisaks ei figureeri mees kuigi sageli ka meelelahutusportaalide esilehtedel. Küll on tal märkimisväärne ja truu fännibaas. Hundi populaarseimal lool nimega „Kehakeel“ on Youtubes ühtekokku kolm miljonit vaatamist. Muljetavaldav vaatajate arv on saatnud ka tema teisi lugusid.

„Muusikaga olen tegelenud juba 15 aastat. Kunagi tegin instrumentaalbände, mängisin trumme. Juba noorena kääksutasin ka lõõtsa. Kui aga meie bänd laiali läks, siis mõtlesin, et muusikaga tegelemist ma päriselt lõpetada ei taha. Mul oli alati see mõte, et kui bänd enam ei toimi, siis proovin üksi edasi. Ja nii läkski,“ räägib mees, kuidas tema muusikukarjäär alguse sai.

Mehe suurem tähelend algas nelja aasta eest.

Edasi lugemiseks: