IKKA JULGELT EDASI: Liisi püüdleb õnneliku abielu ja finantsvabaduse poole.

Foto: Martin Ahven
Inimesed
4. juuni 2022, 11:00

JAH NALJALE, EI VANILJESEKSILE! „Tüdrukute õhtu“ Liisi: minu tulevane abikaasa tehku kasvõi viis tundi järjest stand-up’i – peaasi, et mul igav ei hakkaks! (8)

Kuigi Liisi Tammoja (21) lahkus „Tüdrukute õhtu“ viimasest osast käsikäes Edgariga, siis ühist armulõket noored siiski ei süüdanud. Blondi iluduse peas hõljuvad aga ikka kaunid unistused õnnelikust abielust ja lastest. Enne seda on aga vaja normaalne mees leida. „Tulevane abikaasa peab olema lihtsalt mega energiaga. Mehel peab olema elus nii palju juhtunud või ikka veel juhtuma, et tal oleks mulle kogu aeg midagi põnevat rääkida.“

Liisi oli „Tüdrukute õhtus“ kõige tahetum naine ja mehed tiirlesid ümber tema nagu kõutsid palava pudrukausi ees. Tõsielustaari sõnul oli see korraga nii hea kui halb. „Muidugi selline asi paneb hästi tundma. Samas aga ka halvasti, sest saade kiskus seetõttu juba igavaks.“ Kaunitar tunnistab, et ka väljaspool saadet on seis samasugune: mehepojad lömitavad tema ees kui sfinksid. „Ma ei ütleks, et kõik mehed, aga suur protsent,“ lausub ta naeruga võideldes.

Mis on seksika meestemagneti hinnangul tema parimad omadused?

Edasi lugemiseks: