VEEL ÕNNELIKUD: Shakira ja Gerard Piqué paar aastat tagasi.

Foto: Reuters/Scanpix
Kõmu
2. juuni 2022, 15:19

MUINASJUTT ON LÄBI! Shakira viskas petmisega vahele jäänud jalgpallistaari pikema jututa kodust välja

FC Barcelona jalgpalluri Gerard Piqué ja tema popstaarit kallima Shakira üle kümne aasta kestnud kooselu on läbi – Hispaania kõmumeedia vahendab, et vutimees oli jäänud teise naisega voodirõõme maitstes Shakirale vahele ning seepeale käskis lauljatar Piquél oma asjad pakkida ja nende ühisest kodust kaduda.

Väidetavalt on nad erinevate katuste all elanud nüüdseks juba mõned nädalad. El Periodico teab lisada, et Shakiraga kaht last kasvatanud Piqué polevat siiski liialt murtud: ta on end sisse seadnud poissmehekorterisse ja elavat lõbusat „peoelu“. Mees olevat koos tiimikaaslase Rigui Puigi ja sõpradega tihe külaline Barcelona ööklubides, kus veedetakse aega varaste hommikutundideni.

Ei 45aastane Shakira ega temast kümme aastat noorem jalgpallur pole oma suhtestaatuse muutuse kohta kusagil midagi kommenteerinud, kuid El Periodico reporteri Emilio Pérez de Rozase sõnul olevat kindel, et nende vahel on kõik läbi.

„Shakira tegi otsuse lahku kolida. Nii on,“ nentis Rozas fakti.

Shakira ja Piqué leidsid teineteist 2010. aastal, kui lauljanna lindistas oma kuulsa MMi-laulu „Waka Waka“ videot. Aasta hiljem koliti kokku ja kuigi abielusõrmuseid pole nad vahetanud, kasvatati kaht ühist last, praegusekss 9- ja 7aastast poega.

Et klantspaari vahel pole kõik enam korras, näib tagantjäreletarkusena viitavat ka Shakira viimane hitt „Te Felicito“, kus lauljanna kolumblanna muu hulgas laulab: „Ma murdusin tükkideks, mind hoiatati, aga ma ei kuulanud. Ära ütle mulle, et sul on kahju, see kõlab siiralt, kuid ma tunnen sind hästi ja tean, et sa valetad!“