Ziggy Wild

Foto: Gerli Tooming
Inimesed
1. juuni 2022, 18:00

Tosin nõuannet, et muusikavideo loomine õnnestuks

Laura Prits: kaamera ees kehtib rusikareegel – mida kreisim, seda parem!

Tänapäeval on muusikavideo sama tähtis kui laul ise ning tegemist on kunstivormiga, mis meisterlikult tehes jutustab omaette loo, mis helilist elamust toetab. Vaatasime koos laulja Laura Pritsiga, millised on tema muusikavideod ja põnevad lood nende valmimise taga. „Kaamera ees kehtib reegel – mida kreisim, seda parem,“ teab Laura omast kogemusest öelda.

Laura lendles tõusva tähena suurema publiku ette viis aastat tagasi, kui ta osales Eesti Laulu poolfinaalis. Ta on olnud ansambli Must Hunt solist, praegu aga tegutseb kollektiivi Ziggy Wild, mida on nimetatud põrandaaluse peavooluroki esindajaks, esilauljana.

Hetkel on ta konkursi „Maailm kuulub meistrile“ žüriiliige. Võistlusele laekus üle saja tuntud ja tundmatu artisti pala ning nüüd on kümme finalisti välja kuulutatud. Võitja selgub rahvahääletuse teel ning auhind on magus – 5000eurone muusikavideo.

Laura, kel on omajagu kogemust muusikavideote loomisel, jagab oma kogemusi, mida iga alustav ja ka edasijõudnud artist teadma peaks. Selleks meenutab ta oma videote sünde ning räägib, mida põnevat kaadri taga juhtus!

Edasi lugemiseks: