EI HOIA END TAGASI: Anni sõnul on rasedus tore lisa, mis temaga kaasas käib, ning ta on aktiivne seni, kuni end füüsiliselt ja vaimselt hästi tunneb.Foto: Stanislav Moškov
Inimesed
1. juuni 2022, 09:33

Anni Rahula: „Kui peaksin kunstliku viljastamise täna nullist läbi tegema, siis küllap teeksin, aga jaksu oleks palju vähem.“

Hiljuti teatasid Anni ja Tomi Rahula avalikkusele rõõmsat uudist: nende perre sünnib peagi teine laps. Paari esimene laps, viieaastane Rubi sündis kunstliku viljastamise teel, millest nad ei ole ka mingit saladust teinud. Õhtulehe uues taskuhäälingus „Beebipalavik“ avaldab Anni, milline teekond tuleb läbida, et viljakusprobleemidega paarid lapsevanemateks saaksid. „Inimene ju mõtlebki, et see on n-ö tavaliste inimeste probleem, sest avaliku elu tegelased ei räägi sellest. Ja kui sa näed, et ühel avaliku elu tegelasel on sama probleem, siis saad aru, et nemad on ka tegelikult inimesed. Tean nii palju avaliku elu tegelasi, kes on seda teinud ja valinud sellest mitte rääkida,“ sõnab ta.

Sa ootad praegu oma teist last, kes peaks sündima augustis. Kuidas sul praegu olla on?

Ei saa kurta. Olen öelnud, et see rasedus on üks tore lisa, mis minuga kaasas käib. Praegu on elu läinud täpselt samamoodi edasi, et kõiki asju saab teha.

Sa pole tagasi tõmmanud? Kui tervis lubab, võib mööblit ka kokku panna?

Absoluutselt, mina usaldan enda keha ja enesetunnet. Kui esimesed neli-viis kuud saab veel kohtunikuametit pidada, siis miks mitte. Ma ei hoia end tagasi. Muidugi teame kõik neid rasedaid, kes saavad positiivse rasedustesti tulemuse ja viskavad jalad seinale – ja seda just heas mõttes, et nad hästi hoiavad ennast. Mina ei ole selline, aga tegema peab täpselt nii, nagu endale sobib – mentaalselt pead ju ka heas kohas olema.

Kuidas praegune rasedus eelmisega võrreldes kulgeb? 

Edasi lugemiseks:

Osta üks artikkel

Ühe artikli lugemisõigus
3.99