EDUSAMMUD. Kahe aastaga on endine hasartmängusõltlane Ants läbinud suure muutuse. Ta on saanud vabaks võlgadest, leidnud uue töö ning elukoha ja naudib elu täiel rinnal. Foto: Alice Day / Stockimo / Alamy
Inimesed
30. mai 2022, 22:30

Hasartmängusõltuvuse tõttu silmini võlgadesse sattunud mees ehitas oma elu uuesti üles

KUIDAS SÕLTLASEST VÕLGNIK OMA ELU UUESTI ÜLES EHITAS! „Kaks aastat tagasi andsin endale viis lubadust. Ja ma sain hakkama!“

„Kaks aastat tagasi andsin endale viis lubadust: maksta ära võlad, võtta naine, õppida uuesti karkudeta kõndima ning leida töö ja elukoht. Ja ma sain sellega hakkama. Tahan öelda teistele, kes endas kahtlevad – muutusteks elus ei ole kunagi hilja! Ärge kartke katsetada!“ julgustab 50ndates mees teisi omadega puntras inimesi.

Ants (nimi muudetud) on endine hasartmängusõltlane, kellest Õhtuleht kirjutas esimest korda 2020. aasta suvel. Toona oli mehe olukord täbar: värskelt lahutatud, töötu ja silmini võlgades. „Võlgu on mul üleval 30 000 euro kanti,“ teatas Ants toona.

Tänavu 5. mail palus Ants toimetusest taas minu kontakti. Kui talle helistan, on ta siiralt üllatunud: „Ma ei uskunud, et sa ühendust võtad!“ Sellest lausest piisab, et mõista – Antsul läheb palju paremini kui kahe aasta eest. Mu kõrvu ei hakka mitte üht vaikset väsinud ohet. Vastupidi, Antsu hääl on väga rõõmus!

Ants tunnistab, et ta ongi väga õnnelik. Ning just sellest ta rääkida tahabki.

Edasi lugemiseks: