NÜÜD ON UJUMINE KÄPAS: „Enda arvates oskasin ma muidugi varemgi ujuda. Ujumistrenni jõudes sain aga aru, et ilmselgelt pole mul sellest mingit aimugi.“

Foto: Stanislav Moshkov
Inimesed
1. juuni 2022, 08:17

10 KILO JUBA MAAS! Ironmani võistluseks treeniv raadiohääl Andres Puusepp: „Mu elu on viimaste kuude jooksul totaalselt muutunud.“

„Ju siis oli neil vaja suuremat poissi, kes on natuke tuntud, ülekaalus ning viitsiks selle projekti ette võtta ja lõpuni teha,“ ütleb Ironmani võistluseks valmistuv Star FMi saatejuht Andres Puusepp.

„Ühel päeval helistas mulle Kalev Kruus ja ütles: „Nüüd on nii, et 7. augustil on Ironmani võistlus. Annan sulle treenerid, varustuse, ja teed ära.“ See polnud küsimus, vaid hüüumärgiga lause, eitav vastusevariant puudus,“ naerab Andres (35) lõbustatult sellest, kuidas sõbra sportlik ettepanek sai vastu võetud. Kampa kutsuti ka laulja Nele-Liis Vaiksoo, kellega koos projekti raames treenima asuti.

Ent teekonna alguses tuli esmalt läbida spordimeditsiini arstlik kontroll. „Igati loogiline, sest ma pole just kõige tillukesem poiss, ülekaal on selgelt olemas,“ räägib Andres ja tunnistab, et enne treeningutega alustamist kaalus ta 127 kilo.

Testi tulemuste ootamine tekitas suurt ootusärevust.

Edasi lugemiseks:

Osta üks artikkel

Ühe artikli lugemisõigus
3.99